1397/04/12

زمينه فعاليت: مخابرات آنتن -  هوا فضا

ايده محوريتصوير برداري  از آسمان طراحي و ساخت زيرسيستم هاي مخابراتي -

تصوير برداري  از آسمان:

سامانه ستاره ياب، سامانه اي است كه با تصوير برداري از آسمان و تشخيص الگوي ستارگان به تعيين وضعيت مي ­پردازد. دقت بالا، وزن كم، توان مصرفي پايين، قابليت تعيين وضعيت در هر سه محور و در حالت گمشده در فضا امتيازاتي هستند كه سامانه ستاره ­ياب را به يك سامانه كمك ناوبري منحصر به فرد و جز لاينفك قريب به اتفاق ماموريت هاي فضايي تبديل كرده است. در سال 1387 يك تيم تحقيقاتي در دانشكده هوافضاي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به سرپرستي آقاي دكتر روشني يان تصميم به ورود به عرصه فناوري ستاره ياب و بومي سازي آن گرفت. پس از انجام  مطالعات امكان سنجي طراحي و ساخت  سامانه، ساخت نمونه آزمايشگاهي سامانه ستاره ياب در سال 1390كليد خورده و در سال 1391 با عنوان ستاره ياب ملي نصير 1  رونمايي شد. به همين منظور شركت توسعه فناوري پارس راه اندازي شد. از آنجا كه بخش عمده اي از پيچيدگي هاي فني محصول در طي تحقيقات قبلي حل شده است، برنامه اصلي اين شركت براي آينده نزديك، انجام بازاريابي براي محصول در داخل كشور است. برنامه بعدي ورود به بازارهاي بين المللي مي باشد. البته دامنه فعاليت هاي اين شركت منحصر به محصول ذكرشده نيست و ساير بخش هاي صنعت فضايي را نيز در بر مي گيرد.

طراحي و ساخت آنتن:

با توجه به توانمندي شركت در زمين ساخت و طراحي زيرسيستم هاي مخابراتي مخصوصا قسمت هاي آنتن و RF، شركت توسعه فناوري ستاره پارس اقدام به توليد و ساخت چندين نمونه آنتن كرده است. از جمله محصولات توليد شده مي توان به:

- آنتن گيرنده پسيو مونيتورينگ باند FM

- آنتن گيرنده اكتيو مونيتورينگ باند FM

- آنتن گيرنده پيسو مونيتورينگ باند VHF/UHF

- آنتن فرستنده/گيرنده پهن باند 170 الي 450 مگاهرتز

در حال حاضر تعدادي از محصولات شركت در صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران به كار گرفته شده است.

راه تماس:

aliakbarian@kntu.ac.ir