1396/03/30
شركت آريا پردازشگران داده هاي مكاني نصير

مدير عامل: محمودرضا صاحبي

زمينه فعاليت: مهندسي نقشه برداري و فناوري اطلاعات مكاني

ايده محوري: ايجاد سامانه­ هاي يكپارچه توليد، بهنگام ­رساني و مديريت داده­ هاي مكان محور

خدمات و محصولات:

شركت آريا پردازشگران داده ­هاي مكاني نصير، متشكل از مجموعه اساتيد مجرب رشته مهندسي نقشه­ برداري دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي و قطب علمي فناوري اطلاعات مكاني، در زمينه طراحي و توسعه سامانه هاي سخت ­افزاري و نرم ­افزاري مدرن جهت توليد، بروزرساني و مديريت داده هاي مكان­ محور فعاليت مي­ كند. فعاليت ­هاي اين شركت معطوف به توسعه سامانه­ هاي فتوگرامتري و سنجش از دور جهت تهيه نقشه ­هاي پوششي و موضوعي از تصاوير هوايي و ماهواره­اي، توسعه سامانه هاي اطلاعات مكاني (GIS) به منظور مديريت و تحليل داده­ هاي مكاني و همچنين تدوين استانداردها و دستورالعمل هاي ملي در حوزه مهندسي ژئوماتيك مي ­باشد. در اين زمينه توجه به نيازهاي داخلي و ارائه سيستم ­هاي خلاقانه هوشمند متناسب با شرايط بومي و مبتني بر فناوري هاي روز دنيا، مورد توجه مي­ باشد.

محصولات: (تمامي محصولات شركت داراي 2 سال گارانتي و 5 سال خدمات پس از فروش مي ­باشد)

·        سامانه و خدمات تصويربرداري ابرطيفي پهپادمبنا (ارائه سامانه و يا تصاوير برداشت شده و خدمات مرتبط)

·        سيستم ­هاي اطلاعات مكاني كاربرد محور (صنعت برق، صنايع و معادن، مسكن و شهرسازي و...)

·        سامانه مكاني سه بعدي مبتني بر تصاوير ماهواره اي و نقشه هاي رقومي (Google Earth بومي)