1396/03/24

زمينه فعاليت: Asset Management

ايده محوري: مديريت دارايي هاي فيزيكي

موضوع فعاليت:

شركت مينامكث بر اساس تجربيات دانش محور خود در زمينه مديريت دارايي هاي فيزيكي  و مديريت نگهداري تعميرات، و با استفاده از الگو هاي مدون علمي در جهت صيانت از دارايي هاي فيزيكي شركت هاي بزرگ و متوسط خدمات گوناگوني را ارائه ميدهد.  اين شركت همچنين با توليد يك نرم افزار واسط   PDA كه با بسياري از نرم افزار هاي مديريت دارايي فيزيك جهان از جمله كازوين قابل ارتباط است راه جديدي در جهت داده برداري ميداني با دقت و امنيت بالا را امكان پذير نموده است.

خدمات و محصولات

زمينه هاي اصلي فعاليت شركت مينا مكث در بخش صيانت و برنامه ريزي به شرح زير مي باشد :

·       مديريت پيشرفته دارايها فيزيكي (EAM )

·       ارائه و اجرا و بهبود سامانه هاي جامع عملياتي و اطلاعاتي نگهداري و تعميرات

·       مهندسي ايمني

·       آموزش

آدرس: بزرگراه شهيد زين الدين شرق، خروجي احسان - حكيميه، دوراهي رهبر، بلوار دانشگاه، دانشكده مهندسي هوافضا، دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي

·       تلفن:    ‌73064230 - 021

·       پست الكترونيك : info@mainamax.com