برگزاري آيين نكوداشت هفته پژوهش و فناوري
آيين نكوداشت هفته پژوهش و فناوري، توسط سازمان جهاد دانشگاهي خواجه نصيرالدين طوسي و مركز رشد واحدهاي فناور برگزار گرديد.

به مناسبت هفته پژوهش، روز يكشنبه 1 دي ماه سال جاري، آيين نكوداشت هفته پژوهش و فناوري توسط سازمان جهاد دانشگاهي خواجه نصيرالدين طوسي و مركز رشد واحدهاي فناور در محل پرديس علوم دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار گرديد.

در اين مراسم دكتر بيژن معاوني ريس مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي به اهداف اصلي مركز رشد كه ايجاد اشتغال براي مجموعه دانشگاهي و افزايش ارتباط با حوزه‌هاي فناوري است اشاره كرد.

همچنين ايشان اظهار اميدواري كردند كه زمينه تعريف همكارهاي مشترك فيمابين مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه با جهاد دانشگاهي وجود دارد و انشالله در آينده نزديك به اين مهم دست يابيم.

در پايان از آقايان دكتر علي نحوي، عضو هيات رئيسه شركت دانش بنيان سامانه رونق فروش رازق و دكتر بهروز نصيحت كن مديرعامل شركت ره بين صنعت نصير به عنوان پژوهشگر منتخب مركز رشد، تقدير به عمل آمد.

1398/10/03
منبع: