1398/01/18

زمينه فعاليت: مخابرات

ايده محوري: پياده سازي صنعتي LORA-WAN

موضوع فعاليت:

شركت كاوشگران فنون جيران يك شركت تازه تاسيس است كه در زمينه هاي مختلفي از جمله طراحي، توليد، مهندسي و بازرگاني فعاليت دارد. اين شركت با ايده محوري پياده سازي صنعتي LORA-WAN به عنوان يك شركت فناور مورد تاييد قرار گرفت.

LORA-WAN يك شبكه مخابراتي توان پايين است كه بر اساس امكان سنجي صورت گرفته شده قابليت پياده سازي صنعتي را دارد. پياده سازي صنعتي LORA-WAN  مي تواند تحولي عظيم در كنترل پارامترهاي داخلي و مونيتورينگ محيط هاي صنعتي بصورت بي سيم فراهم سازد. شبكه LORA قابليت هاي خاصي دارد كه از آن جمله مي توان به استفاده از قسمتهاي بلا استفاده طيف فركانسي، استفاده از تكنيك طيف گسترده براي انتقال اطلاعات و قابليت پياده سازي در محيط هايي با وسعت جغرافيايي متفاوت اشاره كرد. اين موارد باعث شده است كه اين شبكه به عنوان يكي از  كانديداهاي هوشمندسازي بي سيم محيط هاي صنعتي مورد توجه قرار گيرد.

شركت كاوشگران فنون جيران با بهره گيري از اساتيد علمي، صنعتي و اجرايي با ورود به اين عرصه امكان كارآفريني وسيعي براي محققان دانشگاهي، پيمانكاران صنعتي و بازار فراهم ساخته است.