مدرسه تابستانه كسب و كار خواجه نصير 97
"مدرسه تابستانه كسب و كار" خواجه نصير، مرداد و شهريورماه امسال به مدت يك ماه با هدف تقويت مهارت هاي كارآفرينان، فعالين استارتاپي و توانمندسازي دانشجويان و دانش آموختگان براي ورود موفق به بازار كار حرفه اي برگزار مي شود.
مهندس حامد ابراهيمي مدير مركز رشد دانشگاه خواجه نصير ضمن بيان اين مطلب افزود، اين رويداد سراسري است و متقاضيان از سراسر كشور ميتوانند در آن شركت كنند. هدف دانشگاه خواجه نصير تقويت فعالين زيست بوم نوآوري و كارآفريني كشور است و با توجه به اهميت توسعه متوازن در همه مناطق كشور اين رويداد به صورت سراسري برگزار مي شود.
مدير مركز رشد دانشگاه خواجه نصير، توسعه مهارت هاي فردي و مديريت كسب و كارهاي دانش بنيان را دو محور اصلي تعريف عناوين و سرفصل هاي آموزشي مدرسه كسب و كار عنوان نمود. برنامه هاي مدرسه در قالب 14 روز كسب و كاري تعريف شده است و شامل 18 عنوان دوره تخصصي و ارائه تجربيات شركتهاي موفق، آشنايي با خدمات شتابدهنده ها، مراكز رشد، پارك هاي علم و فناوري و بازديد از مراكز كارآفريني و نوآوري است.
"تيپ‌شناسي شخصيتي و  شغلي، مهارت و روش هاي حل مسئله، ايده پردازي و تفكر خلاق، مهارت توليد محتوا، زبان بدن و اصول مذاكره، روش حرفه اي ارائه كسب و كار به سرمايه گذار از جمله سرفصل هاي مرتبط با توسعه مهارتهاي فردي مدرسه كسب و كار مي باشد. همچنين تيم سازي، چارت و رفتار سازماني، ساخت MVP   (حداقل محصول پذيرفتني)، روشهاي تحقيقات بازار، خلق مدل كسب و كار، بازاريابي ديجيتال، استراتژي قيمت گذاري محصول، اصول توسعه محصول، روش هاي ارزش‌گذاري استارت‌ آپ‌ها و جذب سرمايه، اصول تنظيم قراردادهاي سرمايه گذاري، آشنايي با قوانين بيمه و ماليات كسب و كارهاي نوپا و استراتژي رشد استارت آپ ها از جمله عناوين آموزشي هستند كه در حوزه مديريت كسب و كار مدرسه تدريس مي شوند."
آشنايي با تجربيات شكست و موفقيت استارتاپها وجهه ديگر برنامه يكماهه مدرسه كسب و كار است كه به گفته ابراهيمي "باعث اثربخشي ملموس آموزشهاي مدرسه خواهد شد." به همين منظور در طول برگزاري مدرسه سخنراني و بازديد هاي متعددي از مراكز كارآفريني و مديران استارتاپها و شتابدهنده ها تدارك ديده شده است.
مدير مركز رشد دانشگاه خواجه نصير افزود " دوره نخست مدرسه سال گذشته با پذيرش 35 كارآفرين برگزار شد و بازخوردي كه در انتهاي دوره از شركت كنندگان گرفتيم بسيار رضايت بخش بود. به همين دليل مدرسه كسب و كار 97 با سرفصل هاي به مراتب كامل تر و حضور مربيان نام آشناي اكوسيستم استارتاپي كشور با ظرفيت پذيرش دوبرابر سال گذشته ان شاالله برگزار مي شود." دوره نحوه ارزيابي و آشنايي با مزايا و معافيتهاي دانش بنيان نيز در انتهاي برنامه ارائه مي شود تا موضوع فرهنگ سازي فعاليت هاي دانش بنيان نيز در دستور كار مدرسه قرار گرفته باشد.
مدرسه كسب و كار خواجه نصير از 22 مرداد الي 15 شهريور 97 برگزار خواهد شد و علاقه مندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر و ثبت نام از 15 تيرماه به وبسايت مركز رشد دانشگاه خواجه نصير مراجعه نمايند. برگزاري چنين رويدادهايي در تقويت استارت آپ ها و كسب و كارهاي دانش بنيان كشور نقش اساسي ايفا مي كند.
1397/05/20