1399/11/26
ستاره پیشگام نوران منطقه آزاد انزلی(پی استار)

مدیرعامل: سید مهیار میرنظامی

زمینه فعالیت: فناوری اطلاعات

ایده محوری: پرداخت یار شاپرک و ارائه دهنده سرویس های متنوع پرداخت به کسب و کارها

خدمات و محصولات

شرکت دانش بنیان (پی استار) که در سال 1396 به عنوان درگاه پرداخت اینترنتی فعالیت خود را آغاز نمود در حال حاضر به عنوان پرداخت یار رسمی شاپرک فعال است.

پی استار نتیجه 3 سال تحقیق و توسعه می باشد و در 4 سال اخیر فعالیت رسمی خود را آغاز کرده است.

هدف شرکت ارائه سرویس های جامع در حوزه پرداخت بر پایه نظر کاربران می باشد که به لطف خدا تا به امروز توانسته مراحل رشد و توسعه خود را به خوبی پشت سر بگذارد.

ما در پی استار ارائه خدمات یکپارچه به کسب و کارهای مختلف را از اهداف خود می دانیم و تا به امروز توانسته ایم محصولات متنوعی به بازار ارائه دهیم.

سرویس های یکپارچه پی استار:

1.ترمینال اختصاصی پرداخت یاری شاپرک

2.فروشگاه ساز(marketplace)

3.نرم افزار واسط حسابداری(حسابها)

تلفن: 02191300818

ساعت پاسخگویی: 7 روز هفته ، ساعت 8 الی 20

ایمیل پشتیبانی     support@paystar.ir : پشتیبانی: 09120510442

ایمیل مدیریت  info@paystar.ir:             مدیریت:09120510443

دفتر مرکزی :میدان ونک، خیابان‌ ملاصدرا، خیابان‌ پردیس، پلاک 7، مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی،
شرکت ستاره پیشگام نوران منطقه آزاد انزلی ( پی استار )

تعداد بازدید:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.