مدرسه تابستانه كسب و كار خواجه نصير (innocupplus )

#Innocupplus
📢رويداد مدرسه تابستانه كسب و كار خواجه نصير

معرفي مدرسه كسب و كار خواجه نصير
 مدرسه تابستانه كسب و كار، برنامه دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي براي تقويت مهارت هاي كارآفرينان، فعالين كسب و كارهاي نوپا و توانمندسازي دانشجويان و دانش آموختگان براي ورود موفق به بازار كار حرفه اي است. اين رويداد با حمايت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از برنامه نوآوري دانشگاه برگزار مي شود. شركت كنندگان مدرسه:
  •  الفباي راه اندازي و توسعه كسب و كار شخصي خود را مي آموزند.
  • با تجربيات شركت هاي دانش بنيان نوپا آشنا مي شوند.
  • روش هاي ارزشگذاري و كسب فناوري را پيگيري مي كنند.
  • طراحي و توسعه محصول/خدمت فناورانه را تمرين مي كنند.
  • با فرصت ها و روندهاي روز خلق ارزش و ثروت در دنيا آشنا مي شوند.
  • مهارت هاي ورود موفق به بازار كار حرفه اي و استخدام را در خود تقويت مي كنند.

چهارده روز كسب و كاري

مدرسه از 28 مرداد تا 15 شهريورماه برگزار مي شود. در اين مدت امكان اقامت خوابگاهي براي متقاضيان شهرستاني (با اخذ هزينه جداگانه) فراهم شده است. شركت كنندگان مدرسه تابستاني، چهارده روز كسب و كاري با عناوين و سرفصل هاي ويژه را به شيوه تعاملي (Intractive) و با حضور مجرب ترين مدرسين حوزه استارتاپي كشور تجربه كرده و ضمن كار بر روي ايده اي محوري، مدل كسب و كار خود را تدوين و آماده ورود به دنياي ارزش آفريني مي شوند. در ادامه اين رويداد آموزشي، تيم هاي شكل گرفته مي توانند از خدمات مركز  رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي براي تكميل ايده و محصول خود استفاده و در مركز مستقر شوند. همچنين جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير(آذر الي اسفند 96) محملي خواهد بود كه محصولات مدرسه تابستانه با حضور رقبا و داوران حرفه اي در آن به بوته آزمون گذاشته شوند و فرصت جذب سرمايه و معرفي به سرمايه گذاران را بيابند.

شرايط ثبت نام
با توجه به حمايت دانشگاه و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، پذيرش مخاطبان با شرايط زير انجام مي شود:
  1. ثبت نام در مدرسه محدوديت سني و دانشي ندارد اما ظرفيت آن به دليل رعايت استانداردهاي كيفي آموزشي محدود است.
  2. ثبت نام در دو مرحله پيش ثبت نام و حضوري انجام مي شود كه پيش ثبت نام رايگان است.

🖌 ثبت نام:
yon.ir/z4IpL