اعطای تسهیلات به شرکت های فناور مرکز رشد
در راستای حمایت از تجاری سازی، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به شرکت های فناور دارای طرح تجاری سازی تسهیلات ارایه می کند

در راستای حمایت از تجاری سازی طرح‌های فناورانه شرکت های عضو مرکز رشد دانشگاه،  از طریق ارائه تسهیلات ارزان قیمت، حمایت از توسعه فناوری، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به  شرکت های فناور دارای طرح تجاری سازی تسهیلات ارایه می کند. طرح های فناورانه با قابلیت تجاری سازی از طریق مرکز رشد دانشگاه به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری معرفی شده و پس از ارزیابی به طرح های منتخب در قالب تسهیلات مالی مورد حمایت قرار می گیرد.

تا کنون شرکت های جدول ذیل موفق به اخذ این حمایت شده اند. سری جدید این حمایت ها به زودی تصویب شده و پس از آن برای دریافت، به کلیه شرکت های مرکز، اطلاع رسانی می شود.

تاریخ:
1401/01/20
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.