بازدید دانشجویان دانشکده صنایع دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی از مرکز رشد و واحدهای فناور مستقر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی
گروهی از دانشجویان دانشکده صنایع خواجه نصیر از مرکز رشد و مرکز نوآوری دانشگاه خواجه نصیر بازدید بعمل آوردند.

گروهی از دانشجویان دانشکده صنایع دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی به همراه ریاست محترم دانشکده صنایع آقای دکتر صمیمی از مرکز رشد و واحدهای فناور مستقر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی  بازدید به عمل آوردند و از فعالیت های مرکز رشد آگاهی یافتند.

در این بازدید مرکز رشد خواجه نصیر در خصوص معرفی مجموعه مرکز رشد ،آشنایی با فعالیت ها، پتانسیل ها، گذراندن دوره های کارآموزی و.... پرداخته شد. دانشجویان همچنین از علاوه بر  آشنایی با الفبای کارآفرینی و آشنایی با سازوکار مرکز رشد با تعدادی از واحد های فناور مستقر در مرکز رشد آشنا شدند و با کارآفرینان این مجموعه ها گفتگو کردند.

1402/10/13
منبع: