برگزاری سمینار " نقش دیپلماسی اقتصادی برای حضور پیمانکاران در مدیریت و خدمات شهری بین‌المللی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ معاونت بینالملل دانشگاه با همکاری مرکز رشد دانشگاه سمیناری با عنوان " نقش دیپلماسی اقتصادی برای حضور پیمانکاران در مدیریت و خدمات شهری بینالمللی" در مرکز نوآوری نصیر برگزار نمود. این سمینار به سخنرانی دکتر خورسند، رییس اداره دیپلماسی اقتصادی و همکاریهای خارجی شهرداری تهران، در روز دوشنبه 1 خرداد 1402 با حضور دستاندرکاران امور بینالملل، اساتید و مدیرعاملان شرکت های عضو مرکز رشد، با هدف شناسایی و ورود به بازارهای بین المللی در حوزه محصولات و خدمات شهری برگزار شد.

تاریخ:
1402/03/03
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.