1395/03/23
اینوتکس، نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته

اینوتکس، نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته

با توجه به فقدان نمایشگاههای بین‌المللی مناسب در کشور که در برگیرنده تمامی حوزه‌های فناوری باشد،چهار دوره نمایشگاه اینوتکس در سالهای 1390، 1391 ، 1393 و 1394 با همت پارک فناوری پردیس و  با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مرکز همکاری‌های فناوری و نوآوری و سفارت ج.ا.ایران در روسیه در کشورمان برگزار گردید.

 

اولین نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته با حضور بیش از 80 نفر از متخصصین روسی در قالب 52 شرکت فناور به مدت سه روز، در اسفندماه سال 1390 در تهران برگزار گردید. در این نمایشگاه، شرکت‌های روس آخرین دستاوردها و توانمندی‌های خود را در زمینه‌هایی همچون فناوری اطلاعات و ارتباطات، انرژی، نفت و گاز، فناوری زیستی، هوافضا و تجهیزات ساخت­ و­ساز به معرض نمایش گذاشتند.

با تکیه بر دستاوردهای دوره اول ، «دومین نمایشگاه بین‌المللی فناوری‌های پیشرفته»، از تاریخ 7 لغایت 9 اسفندماه 91 با شرکت 120 نفر از متخصصین کشورهای روسیه، بلاروس واوکراین در قالب 70 شرکت برگزار گردید.  

سومین نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری (INOTEX2014) در تاریخ 2 الی 4 خرداد ماه سال 93 با حضور 60 شرکت فناور از کشورهای روسیه (34 شرکت)، هند (19 شرکت)، کره‌جنوبی  (2 شرکت)، آلمان، انگلیس، چین، ترکیه و 57 شرکت ایرانی برگزار شد. نهایتا 17 تفاهم‌نامه و قرارداد انتقال فناوری در حاشیه این نمایشگاه به ارزش بیش از 6 میلیون دلار به امضا رسید.

 چهارمین دوره این نمایشگاه (INOTEX2015) در تاریخ 9 - 12 خرداد ماه 1394 با حضور 47 شرکت فناور از 15 کشور دنیا ( روسیه، انگلیس، فرانسه، آلمان،ایتالیا، سوئد، یونان، ژاپن، کره جنوبی، چین و ..... ) برگزار گردید  که در نهایت منجر به انعقاد 25 قرارداد انتقال تکنولوژی به ارزش  30 میلیون دلار گردید. 

پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری INOTEX2016 با تجربه موفق سالیان گذشته و هدف گذاری جهت دعوت از شرکتهای معتبر فناور از دیگر کشورهای جهان، در نظر گرفته شده بود که در تاریخ دوم تا پنجم خرداد 95 برگزار شد.

پرویز کرمی مشاور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری به حضور شرکت ها و فناوران کشورهای خارجی در این رویداد اشاره کرد و گفت: 90 شرکت و موسسه دانش بنیان داخلی و 83 شرکت و موسسه خارجی از 14 کشور در این نمایشگاه حضور داشتند و برخی کشورها از جمله روسیه، یونان و بلاروس نیز پاویون اختصاصی برپا کرده بودند

وی افزود: همچنین پاویونی با حضور 80 شرکت دانش بنیان کره جنوبی در این رویداد برپا شد که با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران فعالیت خود را آغاز کرد. نکته قابل توجه این است که این شرکت ها از آغاز برپایی نمایشگاه نشان دادند که به بازار ایران نگاهی جدی و بلند مدت دارند


 

 
تعداد بازدید:
399
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.