نگاهي به كارنامه دانشگاه شريف در اكوسيستم كارآفريني
«در مسيرتوسعه زيست بوم كارآفريني» گزارش بررسي ايجاد زيست بوم كارآفريني و توجه به اقتصاد دانش‌بنيان در مدار دانشگاه صنعتي شريف، به همت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري منتشر شد.

به گزارش پايگاه اطلاع‌رساني بنياد ملي نخبگان؛ توسعه اقتصاد دانش‌بنيان در غياب يك اكوسيستم نوآوري كه بستر رشد و توسعه كسب‌وكارهاي فناورانه و دانشي را مهيا مي‌سازد، غيرممكن به نظر مي‌رسد. ازاين‌رو معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري به‌ويژه در طول سال‌هاي اخير تلاش خود را بر فرهنگ‌سازي و تقويت زيست‌بوم نوآوري و كارآفريني دانش‌بنيان در كشور متمركز ساخته است.

دانشگاه‌ها يكي از بازيگران اصلي اكوسيستم نوآوري به شمار مي‌روند كه فعاليت آن‌ها نقش اساسي در عملكرد كلان نظام نوآوري كشور دارد. ازاين‌رو بايد با استفاده از همه ابزارهاي سياستي ممكن تلاش كرد تا دانشگاه‌ها بتوانند نقش بايسته خود در نظام نوآوري و فناوري كشور را به خوبي ايفا كنند.

از جمله دانشگاه‌هايي كه اخيراً توانسته است گام‌هاي ارزنده‌اي در اين راستا بردارد، دانشگاه صنعتي شريف است. آمارها نشان مي‌دهد به مدد راهبردها و اقدامات دانشگاه شريف در حيطه تجاري‌سازي دانش و فناوري، در حال حاضر بيش از 150 شركت يا كسب‌وكار دانش‌بنيان توسط دانشجويان، اعضاي هيئت‌علمي و فارغ‌التحصيلان اين دانشگاه شكل‌گرفته و تعداد آنها به‌طور پيوسته رو به افزايش است.

ازاين‌رو ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان معاونت علمي به‌منظور كمك به اشاعه تجارب دانشگاه صنعتي شريف در زمينه تجاري‌سازي دستاوردهاي دانشي و فناورانه دانشجويان و اعضاي هيئت علمي و شكل‌گيري كسب‌وكارهاي دانش‌بنيان پايدار و توانمند، اقدام به مستندسازي راهبردها و اقدامات دانشگاه و بررسي آثار و پيامدهاي آنها كرده است.

مكتوب «درمسير توسعه زيست بوم كارآفريني» با رويكرد تپش اقتصاد دانش‌بنيان در مدار دانشگاه صنعتي شريف از سري مجموعه در مسير توسعه زيست‌بوم كارآفريني است كه به همت ستاد توسعه فرهنگ علم، فناوري و اقتصاد دانش‌بنيان معاونت علمي منتشر و در اختيار علاقمندان قرار گرفت.(فايل مكتوب)

تاریخ:
1396/09/05
تعداد بازدید:
488
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.