شركتهاي دانش بنيان صلاحيت ارجاع كارهاي پژوهشي را دريافت كردند
شركتهاي دانش بنيان صلاحيت ارجاع كارهاي پژوهشي را دريافت كردند
براساس مصوبه مورخ 96/4/4 هيئت وزيران، تأييديه شركتهاي دانش‌‌بنيان به منزله گواهينامه تأييد صلاحيت براي ارجاع كارهاي پژوهشي تصويب شد و دستگاه‌هاي اجرايي مجاز به ارجاع كارهاي پژوهشي به شركتهاي دانش‌بنيان هستند.

دكتر محمدرضا صاحبكار، دبير كارگروه ارزيابي و رئيس امور شركتها و مؤسسات دانش‌بنيان، با ابلاغ مصوبه‌اي به رؤساي پاركهاي علم‌وفناوري و مراكز رشد، مسير ارجاع كارهاي پژوهشي از سوي دستگاه‌هاي اجرايي به شركتهاي دانش‌بنيان را تسهيل كرد.

اين ابلاغ براساس دستورالعمل اجرايي ماده (56) قانون الحاق برخي مواد به قانون تنظيم بخشي از مقررات مالي دولت صورت گرفته است كه بر مبناي آن شركتها و مؤسسات دانش‌بنيان تأييد شده توسط "كارگروه ارزيابي شركتهاي دانش‌بنيان" به عنوان يكي از «مراكز پژوهشي و فناوري» تعريف شده و همانند دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها مجاز به اجراي كارهاي پژوهشي بودند.

اين موضوع مربوط به مصوبه شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري به مورخه 1394/12/19 مي‌شود. براساس مصوبه مورخ 96/4/4 هيئت وزيران، تأييديه شركتهاي دانش‌‌بنيان صادره از كارگروه ارزيابي شركتها و مؤسسات دانش‌بنيان، موضوع ماده (3) آئين‌نامه اجرايي قانون حمايت از شركتها و مؤسسات دانش‌بنيان و تجاري‌سازي نوآوريها و اختراعات، به منزله گواهينامه تأييد صلاحيت براي ارجاع كارهاي پژوهشي تصويب شد و دستگاه‌هاي اجرايي مجاز به ارجاع كارهاي پژوهشي به شركتهاي دانش‌بنيان هستند.

ماده 3 آئين‌نامه اجرايي قانون حمايت از شركتها و مؤسسات دانش‌بنيان مي‌گويد:

"به منظور تدوين حوزه‌هاي فعاليتهاي دانش‌بنيان و معيارهاي تشخيص مصاديق شركتها و مؤسسات دانش‌بنيان و نظارت بر اجرا، كارگروهي زير نظر رئيس شورا تشكيل مي‌شود.

شوراي مذكور متشكل از اعضاي زير است:

1.    نماينده رئيس شورا (رئيس)
2.    نماينده وزارت علوم، تحقيقات و فناوري
3.    نماينده معاونت علمي و فناوري رييس جمهور
4.    نماينده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي
5.    نماينده وزارت صنعت، معدن و تجارت
6.    نماينده وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح
7.    مديرعامل صندوق"

حال با اين مصوبه، مسير ارجاع كارهاي پژوهشي از سوي دستگاه‌هاي اجرايي به شركتهاي دانش‌بنيان هموارتر شده است و خصوصا در برخي موارد كه ساخت تجهيزات و توسعه فناوري ها براي نخستين مرتبه در كشور انجام مي‌شود، استفاده از بودجه‌هاي پژوهشي بسيار راهگشا خواهد بود و به افزايش توانمندي ساخت داخل كمك مي‌كند.

جهت دريافت اطلاعات تكميلي، متن مصوبه و دستورالعمل به وبسايت دانش بنيان به نشاني زير مراجعه فرماييد:

http://yon.ir/HSLQI

 
تاریخ:
1396/05/30
تعداد بازدید:
555
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.