اينوكاپ 2018 به پايان رسيد! اعلام نتايج نهايي دومين دوره جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير
اعلام نتايج نهايي دومين دوره جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير

پس از سه ماه، فستيوال نوآوري و كسب و كار خواجه نصير به پايان راه خود رسيد و در روز يكشنبه 13 اسفند ماه 96 مراسم اختتاميه و داوري مرحله سوم ايده‌هاي نوآورانه و طرح‌هاي كسب و كار در محل آمفي تئاتر دانشكده مهندسي عمران و نقشه‌برداري برگزار گرديد. 5 ايده نوآورانه و 6 طرح كسب و كار، مجموعا 11 تيم اين مرحله را تشكيل مي‌دادند كه از حدود 190 اثر دريافتي ابتدايي، در دو مرحله داوري گزينش شده بودند.

آغاز مراسم با سخنراني جناب آقاي دكتر جعفر روشنيان، معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه خواجه نصير همراه بود. ايشان تصريح كردند: ((در حال حاضر در اين دانشگاه مهم‌ترين تكيه آموزش، موضوع كارآفريني است. مهم‌ترين ضرورت فعلي كشور، پرداختن به مبحث كارآفريني است)). همچنين در ادامه وي يادآور شد: ((⁣يك مركز رشد در دانشكده مكانيك به زودي راه اندازي خواهد شد و در نظر داريم فضاهاي ديگري هم به مركز رشد اختصاص دهيم و اميدوارم بتوانيم با اين تلاش به زودي پارك علم و فناوري تاسيس كنيم. ⁣اگر بخواهيم در كارآفريني موفق شويم بايد در شيوه آموزش تحول ايجاد كنيم.))

سپس مهندس حامد ابراهيمي مدير مركز رشد واحدهاي فناور دانشگاه سخنراني داشت. وي با تشريح برنامه اينوكاپ، گزارشي از روند برنامه ها و داوري اينوكاپ ارائه كرد . ابراهيمي افزود: ((اينوكاپ با هدف اصلي شناسايي و كمك به رشد و بالندگي تيم هاي نوآور دانشگاهي راه‌اندازي شده و ما سعي كرديم در قالب رويدادهاي مختلف جشنواره شبكه‌اي از افراد فعال در فضاي كسب‌وكار و كارآفريني كشور را گردهم آوريم.))*

در اين مراسم علاوه بر تقدير از شركت دانش‌بنيان "فاپن" به مديريت جناب آقاي "دكتر افضل زاده" به عنوان "ارزش آفرين برتر مركز رشد دانشگاه در سال 96" و تقدير از تيم برتر دانش‌آموزي شركت‌كننده در جشنواره به سرپرستي سركار خانم "سروناز محمدامين"، 11 تيم برگزيده هر يك به مدت 5 دقيقه از ايده و يا طرح خود در برابر حضار دفاع كردند و 5 دقيقه نيز به سوالات غالبا چالش برانگيز داوران پاسخ دادند. در ادامه مختصري از ارائه هر يك از 11 تيم بر گزيده شرح داده شده است.

ارائه در بخش ايده هاي نوآورانه:

⁣⁣اولين تيم ارايه‌دهنده، «لوكالين» است كه بستري براي ايجاد ارتباط بي‌واسطه بين گردشگران و افراد بومي با هدف اشتراك تجربه‌ها ايجاد مي‌كند. با استفاده از اين بستر گردشگران با زندگي‌ بومي مردم آشنا مي‌شوند و افراد بومي هم فرصتي براي درآمدزايي بدست خواهند آورد.

⁣«عمران نصير» تيم بعدي است كه با روش‌هاي يادگيري ماشين و هوش مصنوعي سعي دارد وضعيت راه‌ها را تحليل كند. هر 24 ساعت 43 نفر در تصادفات كشور كشته مي‌شوند كه راه‌ها سهم 35 درصدي در اين حوزه دارند.

⁣«توليد كلاژن دريايي» تيم بعدي است كه از استان هرمزگان در اين رويداد شركت كرده است. اين تيم سعي دارد كلاژن جوان‌ساز دريايي را به شكل صنعتي به جاي كلاژن مضر جانوان خشكي‌زي يا بوتاكس توليد كند.

⁣تيم چهارم ارايه دهنده «نانو اف‌ام‌سي» است كه ساخت تجهيزات پزشكي با استفاده از نانو فناوري به‌منظور رفع چالش‌هاي تجهيزات سنتي و ارايه كارايي بالاتر را انجام مي‌دهد.

⁣«روما» تيم بعدي اينوكاپ است كه ارايه خواهد داد، رباتي انسان‌نما و اجتماعي كه مي‌تواند بعنوان يك مانكن متحرك و هوشمند در ويترين فروشگاه‌ها قرار بگيرد. تحرك و تعامل مي‌تواند فروش را تا 307 درصد افزايش دهد. روما ويترين را جذاب مي‌كند و باعث بهتر ديدن شدن لباس‌ها خواهد شد. تيم روما در پاسخ به مرزشكن (disruptive) بودن ايده پاسخ دادند كه؛ به همين دليل و چون هنوز پلن درآمدي دقيق ما مشخص نشده است، در بخش ايده‌ها ثبت‌نام كرديم.

ارائه در بخش طرح هاي كسب و كاري:

⁣«اسمارتر» اولين تيم ارايه‌دهنده در بخش كسب‌وكار است. رآكتور مداربسته توليد استيك انيدريد. بسياري از كارخانه‌هاي ما در دوران تحريم به دليل تحريم استيك انيدريد بسته شدند. اين محصول در موارد نظامي، دارويي، نساجي و شكلات‌سازي كاربرد دارد. ما توانستيم اين محصول را با مواد و فناوري بومي توليد كنيم و ايران ششمين كشوري است كه به اين فناوري دست پيدا كرده است.

⁣«نسخه پيچ» تيم دوم بخش كسب‌وكار است كه به دنبال تحويل آنلاين ساده و سريع دارو است. با تهيه يك عكس از نسخه، دارو يا لوازم آرايشي روز بعد در مكان و زمان دلخواه تحويل مشتري مي‌شود. ما فروشگاه آنلاين دارو نيستيم و صرفا به دنبال تحويل ساده دارو به مشتري هستيم.

⁣«بال‌هاي پرواز» تيم بعدي است كه در پي حل مشكل آموزش در كشور است. به طور كلي سيستم آموزشي ما نيروي كاربردي تربيت نمي‌كند. هدف ما تغيير اوضاع و رسيدن به مدارس فناوري‌محور است. كم‌تر از شش ماه از شروع فعاليت ما گذشته است و در همين مدت توانسته‌ايم با مدارسي مانند البرز همكاري كنيم.

⁣«سلام سالاد» به شكل تخصصي در حوزه فروش آنلاين سالاد فعاليت خواهد كرد. 90 درصد تغذيه كاربران ناسالم است، كاربر مي‌تواند به شكل كامل سالاد خود را شخصي‌سازي كند. فروش به مشتريان نهايي، ارتباط با سرويس‌هاي سفارش آنلاين غذا و فروش به مشتريان سازماني، انواع روش‌هاي درآمدي ما هستند.

⁣«گيم هرمس» بستري متمركز براي ارتباط گيمرها با يكديگر چراكه بازار متمركزي براي ارتباط بازي‌سازان و گيمرها وجود ندارد. تلاش داريم در ابتدا وارد حوزه PC شده و سپس به سراغ كنسول و موبايل برويم كه با اين كار 23 كاربر هدف بدست خواهيم آورد.

⁣استارت‌آپ «لكس» براي كساني كه ضعف عضلاني دارند يا قطع نخاع هستند، شلوار لكس توليد مي‌كند. ما چند رقيب داريم. تنها رقيب قوي ما ركس است. ما همه حركات را با فشردن يك دكمه راحت كرديم. نمونه ما 20 تا 27 ميليون قيمت دارد. توليد انبوه محصولات ما را ارزانتر ميكند. حداقل 30 درصد از كاركنانمان را از ميان افرادي كه خودشان قطع نخاع هستند و از لكس استفاده ميكنن، انتخاب ميكنيم.*

در خاتمه، به ترتيب تيم‌هاي روما، لوكالين و نانو اف ام سي در بخش ايده و تيم‌هاي گيم هرمس، لكس و سلام سالاد در بخش طرح كسب و كار مقام‌هاي اول تا سوم هر بخش را به دست آوردند و در مجموع موفق شدند كه 21 سكه بهار آزادي از جوايز ويژه اينوكاپ 2018 را از آن خود كنند.

لينك انعكاس رسانه اي اختتاميه اينوكاپ:
 
 خبرگزاري فاوا: http://www.ictstartups.ir/fa/content/87984
 راه پرداخت: http://way2pay.ir/92993
 روزنامه جهان اقتصاد:http://yon.ir/0I2EF 
 خبرگزاري دانشجو:http://snn.ir/002obX 
 خبرگزاري ايسنا: https://www.isna.ir/news/96121307217
روزنامه كسب و كار:
 مجله هاستيران https://mag.hostiran.net/innocup-96-closing
 مجموعه برترينها: http://www.bartarinha.ir/fa/news/686955
 
 
   
 
تاریخ:
1396/12/21
تعداد بازدید:
275
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.